Patchouli

PATCHOULI: Houtachtige geur gekenmerkt door een hart van warme kruiden en patchouli, met delicate citrustonen en een basis van amber en vanille.
Op voorraad
SKU
NL-CL500-PAT
€ 23,95
Inclusief btw
- +

PATCHOULI: Houtachtige geur gekenmerkt door een hart van warme kruiden en patchouli, met delicate citrustonen en een basis van amber en vanille.

Verkrijgbaar in het formaat van 500ml.
Hoe gebruik ik de geconcentreerde wasparfum?

Aanbevolen dosis: 20 ml

Je kunt het gebruiken voor zowel machine- als handwas, op elke stof.

Afhankelijk van de gewenste intensiteit kunt u de dosis verhogen of verlagen.

IN DE WASMACHINE: gebruik de dop als dispenser en giet 2 of 3 doppen (elk ongeveer 7 ml) concentraat in het wasverzachtervak.

MET DE HAND: giet 2 of 3 doppen in 5 liter water dat u voor de laatste spoeling zult gebruiken, werk met beschermende handschoenen.

Verordening (EG) 2004/648-15% < 30% parfums,< 5% Hexyl cinnamaldehyde, Limonene. Gevarenaanduidingen: Kan een allergische huidreactie veroorzaken. Giftig voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. Veiligheidsaanbevelingen: Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Buiten het bereik van kinderen houden. Voorkom lozing in het milieu. BIJ CONTACT MET DE HUID: met veel water wassen. Bij huidirritatie of uitslag: een arts raadplegen. Inhoud/verpakking afvoeren naar overeenstemming met lokale / regionale / nationale voorschriften. Bevat: (E)-2-benzylideneoctanal, (ethoxymethoxy)cyclododecane, d-limonene, Linalyl acetate, 3-(p-methoxyphenyl)-2-methyl- propionaldehyde, Pin-2(3)-ene, Iso-eugenol. UFI: UR50-V047-900Y-YY2M
ATTENZIONE_PESCE.png