Bali

Mis de geur van de zomer van 2024 niet: zoet en fruitig, hij brengt je in een oogwenk onder de zon van een paradijselijk eiland. De vrolijke tonen van perzik en abrikoos zullen uw magische vakantie omhullen met een onweerstaanbare tropische zoetheid.

Laat de geur van Bali een onuitwisbare herinnering worden aan de mooiste zomer ooit!


Op voorraad
SKU
NL-CL500-BA
€ 24,95
Inclusief btw
- +

Bali. Een zoete noot van fruitige muskus met een hart van perzikbloesem, abrikoos en jasmijn.

TOPNOTEN: nectarine en abrikoos
HARTNOTEN: jasmijn, perzikbloesem en fresia
BASISNOTEN: houtachtige noten en fruitige muskus

Verkrijgbaar in 500ml formaat

Hoe gebruik ik de geconcentreerde wasparfum?

Aanbevolen dosis: 20 ml

Je kunt het gebruiken voor zowel machinewas als handwas, op elke stof.
Afhankelijk van de gewenste intensiteit kunt u de dosis verhogen of verlagen.
Giet niet puur op stoffen en verwijder eventuele resten van andere soorten oppervlakken.

IN DE WASMACHINE: gebruik de dop als dispenser en giet 2 of 3 doppen (elk ongeveer 7 ml) concentraat in het wasverzachtervak.

MET DE HAND: giet 2 of 3 doppen in 5 liter water dat u gaat gebruiken voor de laatste spoeling, gebruik beschermende handschoenen.

Veroorzaakt huidirritatie. Kan een allergische huidreactie veroorzaken. Giftig voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Buiten het bereik van kinderen houden. Voorkom lozing in het milieu. Beschermende handschoenen dragen. BIJ CONTACT MET DE HUID: met veel water wassen. Bij huidirritatie of uitslag: een arts raadplegen. Gelekte/gemorste stof opruimen. Inhoud/verpakking afvoeren volgens de geldende voorschriften. Bevat: 3,7-dimethyloctan-3-ol. Bevat (E)-2-benzylideneoctanal, d-limoneen, 2,4-dimethylcyclohex-3-ene-1-carbaldehyde, (E)-anethole, Linalyl acetate, Allyl phenoxyacetate, Reaction mass of methyl 2-[[(E)-(2,4-dimethylcyclohex-3-en-1-ylidene)methyl]amino]benzoate and methyl 2-[[(Z)-(2,4-dimethylcyclohex-3-en-1- ylidene)methyl]amino]benzoate. Kan een allergische reactie veroorzaken. Product inhoud: Parfum (> 30%) Het product bevat ook: Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalyl Acetate, Anethole, Orange, sweet, ext., Pinene.

UFI: F6S2-30V6-900P-TU32

SIMBOLO-ATTENZIONEPESCE.png