Rouge Auto Luchtverfrisser

Voor een romantische en verfijnde reiziger, die graag herinneringen creëert via de plekken van zijn hart. Een elegante en verfijnde geur: het zal je op magische wijze meenemen naar de meest romantische stad ter wereld.

Op voorraad
SKU
DEOCAR-ROU
€ 9,95
Inclusief btw
- +

Neem het onmiskenbare van Il Bucato di Adele parfum mee als u reist!

Geef jezelf een unieke ervaring met onze autoluchtverfrissers: dankzij hun eenvoudige en compacte ontwerp passen ze zich aan elke smaak, en elk type auto aan.

Veel plezier met het ontdekken van jouw favoriet uit de verschillende beschikbare geuren en laat je begeleiden door hun intense en aanhoudende geur: geef je trip een extra dimensie!

Rouge: zoete sinaasappel, magnolia en suikerachtige tonen, basis van amber en kostbaar hout.
De bloemige essentie zorgt voor een unieke en verfijnde sfeer in uw auto.

TOPNOTEN: zoete sinaasappel, suikerachtige tonen en aldehydenoten
HARTNOTEN: witte roos, jasmijn en magnolia
BASISNOTEN: kostbare houtsoorten, musk en amber

Gevarenaanduidingen: Kan een allergische huidreactie veroorzaken. Zeer giftig voor in het water levende organismen.Giftig voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. Veiligheidsaanbevelingen: Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Buiten het bereik van kinderen houden. Voorkom lozing in het milieu. BIJ CONTACT MET DE HUID: met veel water wassen. Bij huidirritatie of uitslag: een arts raadplegen. Inhoud/verpakking afvoeren volgens de geldende voorschriften. Bevat: (E)-2-benzylideneoctanal, (ethoxymethoxy)cyclododecane, (R)-p-mentha-1,8-diene; d-limonene, Methyl 2,4-dihydroxy-3,6- dimethylbenzoate.

UFI: JDS2-407Y-W00P-4H86

SIMBOLO-ATTENZIONE-PESCE.png