Leveringen en verzending

CRESPI MILANO verzendt alle bestellingen die vóór 12.00 uur zijn geplaatst dezelfde dag. Met uitzondering van zaterdag en zondag, en feestdagen, na ontvangst van de betaling voor de gekochte goederen en eventuele verzendkosten.
De klant dient altijd de pakbon te ondertekenen. Gezien het bovenstaande kan CRESPI MILANO niet verantwoordelijk worden gehouden voor schade die te wijten is aan transport en die bij ontvangst niet wordt betwist (met de vermelding “met voorbehoud”). In elk geval is het noodzakelijk om naar onze klantenservice te schrijven: info@ilbucatodiadele.nl
De klant dient binnen en uiterlijk 8 (aaneengesloten) dagen na ontvangst te controleren of de goederen in het ontvangen pakket intact zijn; verlopen 8 dagen CRESPI MILANO is niet langer aansprakelijk voor eventuele gebreken die de goederen kunnen vertonen. In het bijzonder: verzendkosten zijn € 7,25 terwijl voor bestellingen boven € 55,00 gratis verzending is.
De levering van de bestelling vindt meestal plaats binnen 24/48 uur vanaf het moment van levering aan de koerier, met uitzondering van perioden met een grotere intensiteit zoals de periode voor Kerstmis; achtergestelde gebieden en eilanden kunnen meer tijd nodig hebben.