Diamante Blu

Een sterke en energieke geur, ideaal als je op zoek bent naar een intense en langdurige geur, die je kleding altijd fris en geurig maakt, alsof ze net gewassen zijn.

Perfect voor degenen die nooit tevreden zijn en lef en karakter willen overbrengen, zelfs door het parfum dat ze dragen.


TOPNOTEN: aldehydenoten, lelietje-van-dalen

HARTNOTEN: blauwe orchidee en groene noten

BASISNOTEN: witte muskus


Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
NL-CL-DB
Vanaf € 10,95
Inclusief btw
- +

Blauwe Diamant. Een bloemige noot van orchidee, lelietje-van-dalen en groene essences, op een frisse basis van witte muskus.

Verkrijgbaar in de formaten 150 en 500 ml.

 

Hoe gebruik ik de geconcentreerde wasparfum?

Aanbevolen dosis: 20 ml

Je kunt het gebruiken voor zowel machinewas als handwas, op elke stof.
Afhankelijk van de gewenste intensiteit kunt u de dosis verhogen of verlagen.
Giet niet puur op stoffen en verwijder eventuele resten van andere soorten oppervlakken.

IN DE WASMACHINE: gebruik de dop als dispenser en giet 2 of 3 doppen (elk ongeveer 7 ml) concentraat in het wasverzachtervak.

MET DE HAND: giet 2 of 3 doppen in 5 liter water dat u gaat gebruiken voor de laatste spoeling, gebruik beschermende handschoenen.

Verordening (EG) 2004/648-> 30% parfums,< 5% Hexyl cinnamaldehyde, Benzyl salicylate, Citronellol, Coumarin. Gevarenaanduidingen: Kan een allergische huidreactie veroorzaken. Giftig voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. Veiligheidsaanbevelingen: Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Buiten het bereik van kinderen houden. Voorkom lozing in het milieu. BIJ CONTACT MET DE HUID: met veel water wassen. Bij huidirritatie of uitslag: een arts raadplegen. Inhoud/verpakking afvoeren naar overeenstemming met lokale / regionale / nationale voorschriften. Bevat: p-tert-Butylcyclohexil acetate, α-Hexylcinnamaldehyde, Benzyl salicylate, Nopyl acetate, 2-methyl undecanal, Hexylsalicylate, (±)-3,7-dimethyloct-6-en-1-ol, 2H-chromen-2-one, Reaction mass of cis-4-(isopropyl)cyclohexanemethanol and trans-4-(isopropyl)cyclohexanemethanol, 10-Undecenal, 1-methoxy-4-prop-1-en-1-ylbenzene, 1H-indole.

UFI: AHK3-K9RR-Y006-8YUF

SIMBOLO-ATTENZIONEPESCE.png