Diamante Rosa

Een frisse en omhullende geur, waarvan het hart een rijk en harmonieus boeket onthult dat een subtiele bloemige elegantie in de lucht verspreidt.

Probeer het eens op uw kleding en lakens: u zult het gevoel hebben dat u verdwaalt in de bedwelmende geur van een bloeiende tuin.


Op voorraad
SKU
NL-CL500-DR
€ 26,95
Inclusief btw
- +

Diamante Rosa. Een intense en frisse geur, met tonen van sinaasappel, een hart van ylang ylang en lelietje-van-dalen, en een basis van vanille en sandelhout.

TOPNOTEN: citroen, aldehydetonen en groene appel
HARTNOTEN: roos, jasmijn, lelietje-van-dalen en violet
BASISNOTEN: tonkaboon, sandelhout en muskus

Verkrijgbaar in 500ml formaat

Hoe gebruik ik de geconcentreerde wasparfum?

Aanbevolen dosis: 20 ml

Je kunt het gebruiken voor zowel machinewas als handwas, op elke stof.
Afhankelijk van de gewenste intensiteit kunt u de dosis verhogen of verlagen.
Giet niet puur op stoffen en verwijder eventuele resten van andere soorten oppervlakken.

IN DE WASMACHINE: gebruik de dop als dispenser en giet 2 of 3 doppen (elk ongeveer 7 ml) concentraat in het wasverzachtervak.

MET DE HAND: giet 2 of 3 doppen in 5 liter water dat u gaat gebruiken voor de laatste spoeling, gebruik beschermende handschoenen.

Waarschuwing. Verordening (EG) 2004/648-> 30% parfums,< 5% Linalool, Limonene, Eugenol, Coumarin, Isoeugenol. Gevarenaanduidingen: Veroorzaakt huidirritatie. Kan een allergische huidreactie veroorzaken. Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Giftig voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. Veiligheidsaanbevelingen: Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Buiten het bereik van kinderen houden. Voorkom lozing in het milieu. BIJ CONTACT MET DE HUID: met veel water wassen. BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. Bij huidirritatie of uitslag: een arts raadplegen. Bij aanhoudende oogirritatie: een arts raadplegen. Inhoud/verpakking afvoeren naar overeenstemming met lokale / regionale / nationale voorschriften. Bevat: Hexylsalicylate, 2,6-dimethyloct-7-en-2-ol, Linalool, 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-octahydro-2,3,8,8-tetramethyl-2-naphthyl)ethan-1-one, 2-methyl undecanal, Undecenal, 2,4-dimethylcyclohex-3-ene-1-carbaldehyde, Geranyl acetate, d-limonene, Eugenol, 1-(1,2,3,4,6,7,8,8a-octahydro-2,3,8,8-tetramethyl-2-naphthyl)ethan-1-one, 1-(1,2,3,5,6,7,8,8a-octahydro-2,3,8,8-tetramethyl-2-naphthyl)ethan-1-one, 2H-chromen-2-one, Isoeugenol, Neryl acetate.

UFI: Y550-A09F-500H-CK05

SIMBOLO-ATTENZIONE-PESCE.png