Dolce Vita

Een basis van musk, met een noot van bergamot, een hart van oranjebloesem met op de achtergrond patchouli en kostbare houtsoorten.

Op voorraad
SKU
CL500-DV
€ 26,95
Inclusief btw
- +

Dolce Vita: Een basis van musk, met een noot van bergamot, een hart van oranjebloesem met op de achtergrond patchouli en kostbare houtsoorten.

Verkrijgbaar in het formaat van 500ml.

Hoe gebruik ik de geconcentreerde wasparfum?

Aanbevolen dosis: 20 ml

Je kunt het gebruiken voor zowel machine- als handwas, op elke stof.

Afhankelijk van de gewenste intensiteit kunt u de dosis verhogen of verlagen.

IN DE WASMACHINE: gebruik de dop als dispenser en giet 2 of 3 doppen (elk ongeveer 7 ml) concentraat in het wasverzachtervak.

MET DE HAND: giet 2 of 3 doppen in 5 liter water dat u voor de laatste spoeling zult gebruiken, werk met beschermende handschoenen.

Verordening (EG) 2004/648-15% < 30% parfums,< 5% Benzyl salicylate, Geraniol, Hexyl Cinnamic Aldehyde, Linalool, Hydroxycitronellal, Benzyl alcohol, LIMONENE. Gevarenaanduidingen: Kan een allergische huidreactie veroorzaken. Giftig voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. Veiligheidsaanbevelingen: Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Buiten het bereik van kinderen houden. Voorkom lozing in het milieu. BIJ CONTACT MET DE HUID: met veel water wassen. Bij huidirritatie of uitslag: een arts raadplegen. Inhoud/verpakking afvoeren naar overeenstemming met lokale/regionale/nationale voorschriften. Bevat: Benzyl salicylate, 3,7-dimethylnona-1,6-dien-3-ol UFI: 5720-30TX-R00P-VY5Y
SIMBOLO-ATTENZIONEPESCE.png