Gocce di Pulito

Een frisse en licht bloemige geur, delicaat maar aanhoudend.

Perfect voor wie de geur van vers gewassen wasgoed altijd bij zich wil dragen: de lichte en muskusachtige tonen geven je kleding onmiddellijk een gevoel van frisheid.


TOPNOTEN: tonen van citroen en citrus

HARTNOTEN: witte bloemen en kaneel

BASISNOTEN: witte muskus en vetiver


Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
NL-CL-GDP
Vanaf € 10,95
Inclusief btw
- +

Schone Druppels. Een bloemige noot met een hart van witte bloemen en kaneel. De witte muskus en vetiver in de basis maken het aangenaam en delicaat.

Verkrijgbaar in de formaten 150 en 500 ml.

 

Hoe gebruik ik de geconcentreerde wasparfum?

Aanbevolen dosis: 20 ml

Je kunt het gebruiken voor zowel machinewas als handwas, op elke stof.
Afhankelijk van de gewenste intensiteit kunt u de dosis verhogen of verlagen.
Giet niet puur op stoffen en verwijder eventuele resten van andere soorten oppervlakken.

IN DE WASMACHINE: gebruik de dop als dispenser en giet 2 of 3 doppen (elk ongeveer 7 ml) concentraat in het wasverzachtervak.

MET DE HAND: giet 2 of 3 doppen in 5 liter water dat u gaat gebruiken voor de laatste spoeling, gebruik beschermende handschoenen.

Verordening (EG) 2004/648-15% < 30% parfums,< 5% Linalool, Hexyl cinnamaldehyde, Citronellol, Coumarin. Gevarenaanduidingen: Kan een allergische huidreactie veroorzaken. Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Giftig voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. Veiligheidsaanbevelingen: Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Buiten het bereik van kinderen houden. Voorkom lozing in het milieu. BIJ CONTACT MET DE HUID: met veel water wassen. BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. Bij huidirritatie of uitslag: een arts raadplegen. Bij aanhoudende oogirritatie: een arts raadplegen. Inhoud/verpakking afvoeren naar overeenstemming met lokale / regionale / nationale voorschriften. Bevat: p-tert-Butylcyclohexil acetate, Linalool, (2E)-2-(phenylmethylidene)octanal, Linalyl acetate, (±)-3,7-dimethyloct-6-en-1-ol, 2H-chromen-2-one, 3,7-dimethyl-3-octanol, 10-Undecenal, Dodecanal.

UFI: FM30-60V9-N00M-FEH0

SIMBOLO-ATTENZIONEPESCE.png