Muschio e Loto

Een intense en bloemige geur die de zachte verfijning van muskus combineert met de delicate zuiverheid van de lotusbloem.

Perfect voor elk moment van de dag, het biedt een gevoel van rust en welzijn dat de drager met gratie en elegantie begeleidt.


TOPNOTEN: citroengras, aldehydenoten en lelietje-van-dalen

HARTNOTEN: lotusbloem en groene noten

BASISNOTEN: eikenmos en cederhout


Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
NL-CL-MEL
Vanaf € 10,95
Inclusief btw
- +

Musk & Lotus. Een bloemige toon van lotusbloem en lelietje-van-dalen, met een frisse basis van eikenmos en cederhout.

Verkrijgbaar in de formaten 150 en 500 ml.

 

Hoe gebruik ik de geconcentreerde wasparfum?

Aanbevolen dosis: 20 ml

Je kunt het gebruiken voor zowel machinewas als handwas, op elke stof.
Afhankelijk van de gewenste intensiteit kunt u de dosis verhogen of verlagen.
Giet niet puur op stoffen en verwijder eventuele resten van andere soorten oppervlakken.

IN DE WASMACHINE: gebruik de dop als dispenser en giet 2 of 3 doppen (elk ongeveer 7 ml) concentraat in het wasverzachtervak.

MET DE HAND: giet 2 of 3 doppen in 5 liter water dat u gaat gebruiken voor de laatste spoeling, gebruik beschermende handschoenen.

Verordening (EG) 2004/648-> 30% parfums,< 5% Hexyl cinnamaldehyde, Benzyl salicylate, Citronellol, Coumarin. Gevarenaanduidingen: Kan een allergische huidreactie veroorzaken. Giftig voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. Veiligheidsaanbevelingen: Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Buiten het bereik van kinderen houden. Voorkom lozing in het milieu. BIJ CONTACT MET DE HUID: met veel water wassen. Bij huidirritatie of uitslag: een arts raadplegen. Inhoud/verpakking afvoeren naar overeenstemming met lokale / regionale / nationale voorschriften. Bevat: p-tert-Butylcyclohexil acetate, Nopyl acetate, (2E)-2-(phenylmethylidene)octanal, 2-methyl undecanal, Hexylsalicylate, Benzyl salicylate, (±)-3,7-dimethyloct-6-en-1-ol, 2H-chromen-2-one, 10-Undecenal, 1-methoxy-4-prop-1-en-1-ylbenzene, 1H-indole.

UFI: 4S30-7083-800M-S3P4

SIMBOLO-ATTENZIONEPESCE.png