Betalingsvoorwaarden

Betaalmethoden: elke betaling door de KLANT kan alleen worden gedaan door middel van de kredietkaarten vermeld op de website www.ilbucatodiadele.nlof door overschrijving, Paypal betaling of oplaadbare kaarten.
Wasparfum Il Bucato di Adele Parfumwas behoudt zich het recht voor om de Klant op elk moment te vragen om aanvullende informatie en / of documenten te sturen waaruit blijkt dat hij eigenaar is van de creditcard die is gebruikt voor de voltooiing van het verkoopcontract. In het geval dat de klant niet aan de verzoeken voldoet, behoudt Wasparfum Il Bucato di Adele Parfumwas zich het recht voor om de bestelling niet te accepteren. In deze situatie kan Wasparfum Il Bucato di Adele Parfumwas zich terugtrekken uit het definitieve verkoopcontract en de klant hiervan onmiddellijk op de hoogte stellen op het e-mailadres dat in de bestelling is vermeld.

Betaling via Paypal wordt gedaan door door te verwijzen naar de Paypal-site. Binnen de site kunnen de procedures voor het overmaken van de aan Wasparfum Il Bucato di Adele Parfumwas verschuldigde bedragen worden geperfectioneerd. De financiële gegevens van de klant worden rechtstreeks beheerd door Paypal en worden niet gedeeld met Wasparfum Il Bucato di Adele Parfumwas. Het totale bedrag met betrekking tot elk verkoopcontract wordt in rekening gebracht op het moment dat het bestelproces wordt afgerond.